1994 2000 2013 Technikai háttér Stúdióban Fellépések Szél (videó) Táncolj (videó) Számok Kapcsolat

Magic Kefir - hivatalos honlap


Magic Kefir - Szigetmonostor 2013. december 08.

Szigetmonostoron 2013. december 8. napján a "Most MI Segítünk!" rendezvényen a faluházban ismét látható és persze hallható volt a Magic Kefir zenekar. Sajnos a 2000. évi csapatot nem sikerült összehozni de azért a "kemény mag" képviseltette magát...

Mit is írhatnék? A buli fantasztikusan jól sikerült, a hangulat szuper volt, mindenki nagyon jól érezte magát. Be kell vallanom, hogy mindenkiben volt egy kis félsz, hiszen 13 éve szinte a csapat tagjai nem is találkoztak egymással, de most mégis mindenki eljött és részt vett ezen az eseményen.

Szetretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a szervezőknek, és termszetesen a közönségnek is. Jó érzés volt újra egy kicsit együtt bulizni és nem utolsó sorban segíteni...
Még egyszer kösznjük !!!!

Utoljára frissítve: 2013. december 14.

Videó felvétel: Magic Kefir - Szigetmonostor 2013.

Magic Kefir - MegaMix

Technikai háttér - Magic Kefir 1994

DAW:
  • Számítógép: IBM PC 5x86 alias doboz
  • Monitor: 14" CRT alias TéVé... Miután a Gastonban megpucolták, kiderült, hogy színes
  • Hangkártya: Gravis Ultrasound Max
  • OS: Windows 3.1
  • Midi Sequencer: MasterTracks Pro 4
Hangeszerek:
  • Roland E50
  • Kawai K4
  • Korg X5Dr

Utoljára frissítve: 2013. november 28.

A kezdetek - Magic Kefir 1994 - az első fellépés

1994. szeptember 18. A Magic Kefir zenekar első hivatalos fellépése. Fantasztikus közönséggel, fantasztikus hangulatban sikerült az első nyilvános fellépés. Nagyon sokan eljöttek és nagyon jót buliztunk.

Sajnos abból az időszakból nem nagyon maradtak felvételek, de egyet sikerült megtalálni a YouTube videomegosztó portálon. Köszönet a feltöltőnek !

Magic Kefir

  • Intro (Táncolj 1994)
  • Hegyek között (Táncolj 1994)

Utoljára frissítve: 2013. december 15.

    

1994 - Magic Kefir Táncolj - az első videóklipp

A Magic Kefir zenekar első videoklippje, a táncolj. Egy Margitszigeti kirándulás alkalmával készült szinte spontán. Legalábbis nem volt semmi dramaturgia csak magunkat kellett adni. Azt hiszem sikerült és ez a klippből is jól látzsik...

Magic Kefir - Táncolj (Táncolj 1994)

Utoljára frissítve: 2013. december 15.

    

Videoklipp - Magic Kefir A szél 1995

Tél volt és hideg. A klippet Kecskeméten forgattuk a volt orosz laktanya épületében, egészen pontosan a padlásán, galambtetemek között. Nem mondhatnám, hogy melegünk volt ezekben a gúnyákban, de a hangulat az remek volt. A kültéri jelenet végleg betette a kulcsot, ha jól emlékszem csonttá fagytunk...
De elkészült a Magic Kefir videoklippje A szél

Utoljára frissítve: 2013. december 15.

    

Stúdióban - Magic Kefir

Magic Kefir Studio

A zenekar első professzionális stúdióban készült száma a Táncolj (1995) volt. Sietnünk kellett mivel azzel a számmal indultunk a Pop-Rock fesztiválon.

A Táncolj után már egy teljes albummal vonultunk stúdióba, ekkor készült el a Táncolj stúdióalbum, a Magic Kefir első nagylemeze, amit saját gondozásban adtunk ki először kazettán majd később CD lemezen is.

Következő stúdiómunkánk Kecskeméten készült el, ez volt a 1.5, ekkor csatlakozott Andi a Magic Kefirhez. A munka jó hangulatban zajlott, csak úgy repült az idő...

Budapesten folytatódott a stúdiózásunk, a Remix 97 című album teljes munkálatai már komolyabb háttérrel és kifinomultabb hangzással készült el ez az album.

Legutolsó kiadott albumunk szintén Budapesten készült. Ha lehet ilyet mondani, akkor ez volt a legkifinomultabb hangzású felvételünk. Két szám szerepelt összesen a CD-n az Ohio és az Álom.

Utoljára frissítve: 2013. december 15.

Fellépések - Magic Kefir 1995- 1997

Miután a zenekar elkészült a Táncolj című albummal és ugyan nem jelentős pozícióval de debütált a Pop-Rock fesztiválon, kezdetét vették a fellépések. Ez rengeteg éjszakai autózással járt.

Nagyon sok disco-ba eljutottunk. Volt ahol csak pár ember előtt, volt ahol pedig pár ezer ember előtt léptünk fel. A közönség mindíg mindenhol nagy örömmel fogadott és mi is mindíg jól éreztük magnunkat.

Jó bulik voltak, csak a hazafelé vezető út volt mindíg nagyon hosszú...

Utoljára frissítve: 2013. november 30.

Magic Kefir fellépések

Magic Kefir számok a teljesség igénye nélkül...

Utoljára frissítve: 2013. december 2.

Magic Kefir 2000, Szigetmonostor

Magic Kefir Sziegtmonostor 2000

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy vége soha nincs semminek. Nincs ez máshogy a Magic Kefir zenekarral sem. Sokáig az utolsó közös buliként tartottuk számon a 2000. évben történ Szigetmonostori rendezvényt, de szerecncsére van még folytatás...

Hogy a jövő mit hozhat még, azt senki sem tudhatja...

Utoljára frissítve: 2013. december 15.

Magic Kefir az interneten

A zenekar 1997-ben nem folytatta tovább addigi tevékenységét. Viszont az interneten még a mai napig is találunk a Magic Kefirrel kapcsolatos információkat. Íme néhány a teljesség igénye nélkül:

Utoljára frissítve: 2014. március 2.

Magic Kefir Kapcsolat, közösségi média, impresszum

Kapocslat, a Magic Kefir elérhetőségei

Hivatalos honlap: www.renner.hu/kefir

Facebook elérhetőségünk: MagicKefir

Google+

Utoljára frissítve: 2013. december 15.

A Magic Kefir folyamatosan ellenőrzi és frissíti a portálon található információkat, azonban minden elővigyázottság ellenére előfordulhat, hogy a portálon található információk, adatok időközben megváltoztak.

A Magic Kefir semmilyen felelőséget nem vállal a portálon található információk helyeségéért, aktualitásáért, teljességéért.

A portál linkeket, hivatkozásokat tartalmaz más olyan honlapokra, melyeket harmadik fél üzemeltet. A Magic Kefir semmilyen befolyással nem rendelkezik ezekre a honlapokra, és az ott megjelenített tartalomra, árukra, szolgáltatásokra. A Magic Kefir semmilyen okból kifolyólag nem vállal felelőséget bármely, harmadik fél által üzemeltetett honlapokért, illetve azok tartalmáért.

A Magic Kefir a portálon megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

Régi Magic Kefir oldal - Google+ - Nameless City - Statisztika
© Magic Kefir 2014
Az oldal folyamatos fejlesztés és feltöltés alatt. Utolsó frissítés: 2014. március 2.
rportal.hu